dijous, 3 de maig del 2012

Documental "El parc de Yellowstone"


El parc de Yellowstone està situat als Estats Units, principalment al estat de Wyoming, però segueix per Montana i Idaho i es va crear l’any 1872, el 1 de març. Es considerat com el parc nacional més antic del món i és famós per la diversa fauna, flora, animals, i el seu volcà.
Han fet  un documental sobre aquest primer parc nacional del món per conèixer una mica més i per la gent que encara no ha anat. Està recopilat per més de 40 especialistes en vulcanologia, geologia, climatologia, geografia i  arqueologia. 
El documental està dividit en tres capítols que van per estacions, hivern, estiu i tardor.
El primer capítol, que principalment és sobre el hivern a Yellowstone, està tot nevat, estan les aigües termals, fa molt de fred, i hi ha molt pocs animals que surten a aquesta estació. El segon capítol, l’estiu només és en agost, deixa de nevar, surten tots els animals de calor, i aquesta estació surten especialment els óssos ensenyant a les seves cries a com caçar peixos al riu. Finalment el tercer capítol, la tardor, no fa tant de fred com el hivern però els animals es preparen per el hivern que els hi ve.
URL d’imatge: http://www.formulatv.com/images/noticias/17500/17573/2.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada